Back to Question Center
0

Kako se izogniti zastarelim prodajalcem SEO?

1 answers:

Danes, če vodite podjetje, ga morate predstaviti na spletu. S tem lahko privabite več potencialnih kupcev in dvakrat povečate svoj prihodek. Razumljivo je, da imate veliko drugih poslovnih nalog, razen optimizacije iskalnikov. Na srečo lahko zaupate svoji strani izkušenim prodajalcem SEO in posvetite svoj čas drugim pomembnim poslovnim področjem, kjer ste najboljši.

Čeprav obstaja veliko goljufov v zvezi s storitvami črn klobuk SEO, vedno več malih podjetij začenja zavedati, da je bela klobuka organsko optimizacijo iskalnikov bistvenega pomena. Danes vedno več prodajalcev strankam zagotavlja kakovostne storitve SEO, saj je smiselno tako za stranke kot za ponudnike storitev. Medtem ko je optimizacija iskalnikov le eden od sestavljenih marketinških promocijskih akcij, bi morala biti temelj, na katerem bi bilo treba izvajati strategije v drugih spletnih kanalih.

seo vendors

Optimizacija iskalnikov je zamudna in stroškovno učinkovita tehnika. Torej, lahko je najbolj smiselno vložiti denar vanj. Poleg tega zagotavlja rezultate, ki jih je mogoče doseči in jih je mogoče izmeriti, zato ni nobenih težav, ko gre za donosnost naložbe. Vendar, preden najemate vse prodajalce SEO, se morate izobraževati, kako najti dober ponudnik storitev SEO.

Stvari, ki jih morate upoštevati pred najemom prodajalca za SEO

  • Brez jamstev

Prvo pravilo, čas, ki ga želite najeti SEO agencija je, da bi se izognili podjetjem, ki zagotavljajo TOP uvrstitve v iskalnikih. Nihče vam ne more dati takih jamstev. Obstaja veliko razlogov, zakaj. Najprej samo Google pozna vse posebnosti uvrstitve spletnega mesta, včasih pa tudi spletni skrbniki ne morejo vplivati ​​na to. Še več, če vaša spletna stran v zelo konkurenčni sferi ne bo prehitela vaših tekmecev, ki dolgo ostanejo na tem področju.

  • Poznate svoje podjetje najboljše

Vaši ponudniki SEO vam ne bodo mogli pomagati, če prejmejo malo informacij o vašem podjetju. Morate biti pripravljeni na pogovor s spletnim prodajalcem o vaših poslovnih posebnostih, kot so specifične za industrijo, stranke in tako naprej. Poleg tega ne želite, kako se je vaše podjetje v zadnjih nekaj letih izvajalo in odprlo temo, kaj ponuja vaše podjetje, in kako je pomembno za vaše ciljno občinstvo.

seo

  • Proračun

Opozoriti je treba, da več časa porabite za optimizacijo iskalnikov sami, manj denarja boste morali porabiti za agencijo, da bi optimizirali spletno stran za vas. Digitalne agencije imajo ustvarjalne vire za ustvarjanje kakovostne vsebine za spletno mesto in spletno stran, analitična orodja za sledenje in upravljanje spletnih meritev in instrumentov za spremljanje družbenih medijskih dejavnosti. Obstajajo lastnosti spletnega mesta, ki jih lastnik sploh nima. Zato je pametno vlaganje v SEO lahko koristno za vašo spletno stran. Poleg tega lahko sodelujete z agencijo za digitalni marketing, ki vam omogoča načrtovanje proračuna, saj običajno zagotavlja stabilne mesečne naročnine za storitve optimizacije Source .

December 22, 2017