Back to Question Center
0

Kako razlikovati med optimizacijo na strani in zunaj strani v SEO?

1 answers:

Sodoben spletni digitalni trg je zelo hrupno mesto. Če želite, da vaše spletno podjetje postane vidno med milijoni drugih spletnih virov, morate razviti spletno mesto, ki sledi osnovnim načelom SEO in izven strani. Pomagal vam bo pri izboljšanju uspešnosti vaše blagovne znamke in ciljanju na potencialne stranke.

Na splošno optimizacija iskalnikov se nanaša na tehnike optimizacije, ki se uporabljajo za povečanje uvrstitve iskalnika na spletni strani za najbolj pomembne iskalne izraze za največjo izpostavljenost.

Obstajata dve obliki optimizacije iskalnikov - optimizacija na strani in optimizacija izven strani. Ti dve vrsti SEO ne morejo obstajati brez drugega. So medsebojno povezani in lahko prinesejo rezultat le v kompleksnem.

what is on page optimization in seo

Ker digitalni trg stalno narašča, se pravila za optimizacijo lahko spremenijo vsak mesec. Če želite slediti vsem posodobitvam in novostim na tem področju, morate slediti nekaterim blogom za optimizacijo in naročiti vplivne ustvarjalce na področju SEO, kot je digitalna družba Semalt.

V tem kratkem članku želimo deliti z vami naše izkušnje in dati celovit odgovor na vprašanje "Kaj je optimizacija strani v SEO?"

Kaj je na strani v SEO?

Na strani SEO je notranja optimizacija spletne strani, ki jo lahko v celoti nadzirajo spletni skrbniki in strokovnjaki za SEO. Ta praksa pomaga spletnim mestom, da se uvrščajo višje in zaslužijo več pretvorjenega prometa v iskalnikih. On-page SEO se nanaša na izboljšanje notranje strukture spletnega mesta, pisanje vsebin, popravljanje napak pri HTML-kodah in optimiranje metapodatkov. Ta vrsta optimizacije je v nasprotju z optimizacijo zunaj mesta, ki je bolj povezana s povezavo sokov in drugimi zunanjimi signali.

Po mnenju Googlovih strokovnjakov je primarni koncept na strani, ki vpliva na uvrstitev spletnih strani na spletno mesto SERP, pomemben. Vašo spletno mesto bi moralo biti čim bolj pomembno za vašo morebitno povpraševanje strank. Drugi faktor na strani, ki vpliva na pretvorbo spletnega mesta, je uporabniku prijazen. Vaš spletni vir bi moral biti enostaven za krmarjenje in čiščenje. Poleg tega je treba posebno pozornost posvetiti nalaganju strani in času, ki ga mora porabnik uporabiti, da bi našel, kaj potrebuje na vaši spletni strani. Vsi ti vidiki, ko bodo dodani skupaj, bodo izboljšali uvrstitev, hitrost klikov in konverzijo.

Takoj, ko boste razumeli vse, kar je v vaših prizadevanjih za optimizacijo na strani, boste lahko opravili celovito analizo vaše spletne strani, da preverite, kako deluje anatomija vaših spletnih strani in kaj potrebujete izboljšati.

Kaj je zunanji strani SEO?

Za razliko od spletnih strani za optimizacijo iskalnikov, se zunaj strani nanaša na dejavnosti optimizacije, ki so bile izvedene zunaj primarne domene. Poleg tega teh dejavnosti ne morete nadzirati. Vendar lahko Google Analytics preverite svoj vpliv na vašem spletnem mestu. Bistveni trenutki, ki prihajajo do off-page optimizacije vključujejo povezavo stavbe, social media marketing, objavo v blog in e-mail marketing.

on page seo

Izven spletnega mesta SEO je najpomembnejši dejavnik razvrstitve, ki iskalcem pomaga ugotoviti, ali je spletna stran verodostojna in koristna za ljudi ali ne. Prikazuje, kako javnost zaznava določeno domeno. Če je spletno mesto pomembno, dobro optimizirano in kakovostno, se bodo uporabniki povezali z njim in dali podatke iz tega spletnega vira. Ta vir bo bolj verjetno omenil na platformah socialnih medijev in bo razdeljen med skupnostmi.

Optimizacija zunaj strani ponuja številne možnosti in ugodnosti za lastnike spletnih mest, kot so povečanje uvrstitev, izboljšanje prepoznavnosti blagovne znamke, izboljšanje avtorskih pravic, dvig PageRank in lojalnost uporabnikov do blagovne znamke Source .

December 22, 2017