Back to Question Center
0

Ali poznaš kakšen hack z naslovno oznako SEO za povečano uvrstitev in promet?

1 answers:

Danes je naslovna oznaka SEO še vedno bistveni del sodobnega koncepta optimizacije iskalnika. Kljub temu pa sem v zadnjem času ugotovil, da se je v zadnjem času število povezanih študij nekoliko zmanjšalo. In tudi kljub temu, da mnogi ljudje, ki imajo veliko poskusov z naslovno oznako SEO uspešno dokazali, da so njihovi spremenjeni naslovi dosegli definitivno merljiv napredek pri njihovi uvrstitvi na strani SERP.

title tag seo

In tukaj smo prišli do točke, vendar prepogosto zanemarjali levji delež lastnikov spletnih podjetij, pa tudi novice webmastere. Dejstvo je, da lahko naslovna oznaka SEO (če je storjeno pravilno) praktično prinaša vsako spletno stran velik vpliv na RPK (hitrost klikov), s čimer se spodbudi glavni tok ekološkega prometa. Seveda lahko kateri koli izmerljivi prometni dobički prek višjega CTR-ja lahko dejansko povečajo uvrstitev vaše strani le pod določenimi pogoji.

Torej, kako dobiti dvojno korist? Pojdimo na temo naslova tag SEO. Lahko jih preizkusite, seveda pa vsi ne bodo zagotovo delali na vaši spletni strani. Preprosto poskusite z enim od teh in si zamislite, kje začeti v naslednjih poskusih z naslovno oznako SEO.

Številke

Včasih lahko v določenih okoliščinah številne spletne strani vidijo znatno višjo razmerje med prikazi in kliki z vključitvijo številk v naslovne oznake. Trik je, da so številke bolj verjetne, da bo vaša spletna stran izstopala iz konkurence na rezultatih iskanja. Preprosto zato, ker so številke v končni fazi specifične stvari, ki jih uporabniki pogosto zajamejo med tiste velike množice različnih informacij.

Datumi

Če uporabljate WordPress, tukaj je naslednji kram z naslovno oznako SEO za odlično delo za vašo spletno stran. Priporočam uporabo Yoast vtičnika v WordPressu, da posodobite vsako naslovno oznako z ustrezno lastnostjo datuma. In deluje preprosto z uporabo vaših naslovnih oznak z mesečno ali iz leta v leto na način, ki ga sami vodite. Še enkrat - ta "kramp" ni primeren za vse primere, vendar se je za nekatere posamezne poizvedbe izkazalo, da se zelo dobro izvaja.

Dolžina

Očitno vidimo daljše naslovne oznake pogosteje. Kaj pa, če bi jih naredili krajše, lahko verjetno hitro olajša uvrstitev? Če so vaše naslovne oznake predolge, nam lahko težko resnično razumemo, za kaj gre. Na ta način boste verjetno poskusili ponovno brati. Torej, iskalniki! Zato mora biti vaša zmagovalna naslovna oznaka optimalna dolžina znotraj 50-60 znakov, bogata z zgornjimi ključnimi besedami, ki jih dejansko uporabljajo resnični iskalci.

title seo

CTA

Glede na to, da se vse ključne besedne besede in besedne zveze pogosto ne najdejo prek raziskave o ključnih besedah Odlična ideja, da jih uporabite in pomagate ljudem, da jih kliknejo. Mislim z uporabo najbolj intuitivnih akcijskih glagolov (npr. Gredo, poišči, prenesem, gledam, uči ipd. ), ker bodo verjetno dostavili nekaj bolj razburljivega, ki presega iskano ključno besedo sama. Na ta način lahko vaši obiskovalci tako "malo ekstra" znatno povečajo vaše razmerje med prikazi in kliki Source .

December 22, 2017