Back to Question Center
0

Ali je pisanje vsebine obvezno za storitve SEO?

1 answers:

Danes je težko zanikati pomen vsebin za storitve SEO. Kakovostna in vključujoča vsebina je ključna sestavina vsake strategije SEO. V bistvu je tisto, kar ljudi usmerja na vašo spletno stran in jih tam zadrži. Ustrezna in zanimiva vsebina spodbuja obiskovalce, da zagotovijo svoje kontaktne podatke, da postanejo vodilni.

Vendar pa vsak spletni uporabnik ne uporablja vsebine enako. V letu 2017, da bi dosegli visoko vrednost in privabili več strank, morate zapolniti svojo spletno stran s številnimi kakovostnimi vsebinami.

content for seo services

Želite vedeti, katere vrste vsebin lahko ustvarite in kako povečati vsako za svojo strategijo SEO? Nadaljujte branje, če želite dobiti odgovore na ta vprašanja.

Štiri vrste vsebin za SEO storitve, ki jih mora vsak lastnik podjetja upoštevati

Blogi

Blog je odlično orodje za usmerjanje uporabnikov na vaše spletno mesto zabavati ali izobraževati. Običajno blogi informirajo bralce o določeni temi v formatu, ki je zanimiv, osredotočen na ključne besede in je koristen za vaše podjetje. Najpomembnejši namen pisanja bloga je posredovati vaše sposobnosti, izkušnje in avtoriteto na temo. Glede na raziskave, ki jih je izvedel TechClient, več kot 80% ameriških potrošnikov zaupa informacije iz spletnega dnevnika in več kot 60% ameriških potrošnikov je kupilo na podlagi objav v spletnem dnevniku.

Infografika

Infografika je še ena odlična vsebinska rešitev za storitve SEO. Po podatkih študij se 90% informacij, ki jih ljudje spominjajo, temeljijo na vizualnem vplivu. Infografiki v zadnjem desetletju postajajo vse večji trendi, vsako leto pa njihova priljubljenost še naprej narašča. Naslednje orodje za vsebine ima številne prednosti: ker infografika združuje slike, barve in vsebino, ki naravno pripeljejo oči, so privlačne in privlačne. Najboljša stvar pri njih je, da zagotavljajo način, da spremenijo potencialno zapleteno temo v nekaj gledalcev. So zabaven in zanimiv medij, ki lahko ustvari edinstveno povezavo s obiskovalci vaše spletne strani.

Študije primerov

Študije primerov so odlično orodje za vsebine, ki pomaga prikazati globino in širino vaše blagovne znamke. Prav tako so kot nalašč za zbiranje podatkov od potencialnih kupcev. Študije primerov so vaša priložnost za nadzor sporočila o vašem izdelku ali storitvi. Idealne študije primerov so specifične. Rešijo določen problem in zagotovijo dokaz z natančnimi statističnimi podatki in močnimi pričanji.

content and seo

Video

Kot je bilo že omenjeno, je vizualno trženje še močnejše orodje kot pisana vsebina za povečanje interakcij in povečati SEO. Videoposnetek je tisti del vsebine, ki mora biti na seznamu vsakega prodajalca. Video se šteje za enega najbolj učinkovitih načinov komuniciranja. Do leta 2019 naj bi se video povečal na 80%, kar pa pravzaprav ni presenečenje. Videoposnetki lahko izjemno vplivajo na spletne strani in na SEO, če so pravilno opravljeni. Kot kaže praksa, podjetja, ki vsebujejo pojasnjevalne videoposnetke na svoji spletni strani, vidijo višje stopnje posla in menjalnih razmerij.

Poznate druge vrste spletnih vsebin? Delite z nami Source . Radi nas zaslišanje!

December 22, 2017