Back to Question Center
0

Kako odkriti povratne povezave, ki kažejo na vašo spletno stran?

1 answers:

Povratne povezave so srce iskalnika optimizacijo. Imajo največji vpliv na lestvici spletnih mest. Vendar pa je potrebno veliko časa, prizadevanj in včasih denarja za odkrivanje kakovostnih povratnih povezav za spletno promocijo podjetij. Ena od največjih težav za strokovnjake SEO je ohraniti nadzor nad povratne povezave, ki so jih že vzpostavili. Precej težko je preveriti, kje dobite backlink, kjer je prišlo do povratne povezave, in zakaj to ne vpliva na vaše spletno mesto.

Spremljanje pozadinsko premikanje je ena izmed najbolj zapletenih nalog pri gradnji povezav, ki je izredno pomembna za optimizacijo spletnih iskalnikov. V tem članku vam pokažem, zakaj je spremljanje povratne povezave ključnega pomena in kako se lahko vedno zavedate trenutnih položajev povratnih linij.

discover backlinks

Različne prilagoditve nazaj

Predstavljamo si situacijo, ko ste že pred časom odkrili odlično povezavo iz večje medijske objave, vendar trenutno ne imeti kakršno koli vrednost za vaš SEO kot spletno mesto, na katerem je bila vaša povezava postavljena, je izvedla preoblikovanje in vaše visokokakovostne povezave so izginile. Mislim, da je ta položaj poznan za največje število spletnih razvijalcev. Da bi se izognili takšnim neprijetnim primerom, morate vedno spremljati vaše povratne povezave, tudi če so bili postavljeni pred leti. Seveda je skoraj nemogoče slediti vsem zunanjim povezavam ročno. Zato morate za ta namen uporabiti nekaj samodejnih orodij, kot je Semalt Auto SEO ali SE Ranking. Na primer, Semalt vam bo dala obvestila kadarkoli pride do nekaterih prilagoditev za backlink. Z uporabo tega orodja lahko preprosto preverite, ali so povezave, ki jih imate, pozitivno ali negativno vplivale na vaše spletno mesto. Dobili boste podrobno analizo na podlagi meritev, kot so ocena Alexa, nekatere zunanje povezave, viri, ki so jih indeksirali Googlovi roboti, kakovost sidranja optimizacije, Googlove delnice, avtor domene in tako naprej. Vse naslednje meritve bodo opremljene z možnostmi visoke stopnje filtriranja.

  • povratne povezave

povratne povezave lahko zagotovijo veliko korist za vašo spletno stran SEO ali obratno uničijo svoj ugled blagovne znamke. Da bi preprečili padec uvrstitev, morate odkriti povratne povezave, ki lahko ogrozijo vašo akcijo optimizacije iskalnikov in odpravijo vse škodljive povratne povezave v času. Z uporabo programa Semalt Auto SEO boste prejeli poročila o povratnih povezavah z nizko kakovostjo. Svetujem vam, da posvečate posebno pozornost povratnim povezavam, ki izhajajo iz iger na srečo, odraslih ali drugih goljufivih vprašljivih področij, kjer se vaše povezave na spletnem mestu ne smejo postaviti. Te povezave morate čim prej izbrisati z orodjem Google Disavow Tool.

check backlink profile

  • Spremljajte vaša sidrna besedila

Morate spremljati ne le vire, iz katerih ste prihajajo povratne povezave, ampak tudi sidro besedila, vaše povezave. Profil nenaravne povezave lahko povzroči Google kazni. Morate upravljati in spremljati vaše sidrne povezave, da zaščitite spletno mesto pred prevelikim uteževanjem do povezav s točno določenimi ključnimi besedami Source .

December 22, 2017