Back to Question Center
0

Ali mi lahko pokažete osnovne smernice in pravila za opis izdelkov v Amazoniji?

1 answers:

Na žalost ni nobenih univerzalnih smernic ali pravilnika o opisu izdelkov Amazon, ki bi z vami zagotovili zagotovljen rezultat. Mislim, da je treba vsako prakso, ki jo najdete na internetu, najprej preizkusiti v praksi, da bi razumeli, ali vam dobro služi - bodisi tako kot je, ali verjetno potrebuje prilagoditev v določeni meri. In spodaj bom dal nekaj koristnih predlogov o e-trgovini SEO in nekaj praktičnih priporočil, povezanih z Amazon opisom pravil o izdelku. Upam, da bodo koristne in vam pomagajo pri optimiziranju opisov izdelkov. Navsezadnje, če želite videti svoje ponudbe izdelkov med najpomembnejšimi ponudbami, ki so navedene na tem gnečenem spletnem trgu.

Amazon Opis izdelka Pravila in optimizacija nasveti

Vsaka stran v seznamu izdelkov na Amazon je namenjena veliki sliki o glavnih prednostih in značilnostih postavko, ki je na voljo za prodajo (npr. velikost, slog, elementi vsakodnevne uporabe, praktična priporočila o tem, za kaj se lahko izdelek uporabi za uporabo itd.). Najpogosteje pravila za opis izdelkov Amazon kažejo, da spodbujajo tiste prodajalce, ki so dobili svoje sezname izdelkov, vdelane z natančnimi dimenzijami, informacijami o garanciji, navodili za vzdrževanje, kot tudi zvočno besedilo, pravilno slovnico in ločila. Izgleda podobno prvotnemu pojmu optimizacije iskalnikov (SEO), kajne?

slabe prakse za optimizacijo vašega izdelka

Iz opisa izdelkov izogibajte se uporabi naslednjih vrst podatkov:

  • Podatki, specifični za posamezne družbe (upoštevajte, da ne gre za blagovno znamko vašega izdelka - če jo boste omenili tudi v naslovu izdelka za optimizacijo in boljšo izpostavljenost v bolj ciljno usmerjenem iskanju z blagovno znamko - ste v redu).
  • Vse nepomembne podrobnosti (kot so podatki o drugih, nepomembnih postavkah, ki jih prodajate tam), kot tudi ime prodajalca, URL-je spletnega mesta ali e-poštne naslove.
  • prosti promocijski izrazi ali klici k dejanju (na primer vse, kot je "brezplačna dostava", "posebna ponudba", "omejena prodaja" itd.).

Najboljši nasveti za točkovalne točke za svoje izdelke

Dejansko seznam točkovnic dejansko pomeni krajšo in bolj jedrnato različico vašega opisa izdelka. In stvar je, da so vaše krogle čim bolj opisne in jasne. Na ta način upoštevajte naslednje uporabne postopke, ki optimizirajo ta razdelek na pravi način:

  • Vsaka zaporedna točka se mora začeti z velikimi besedami.
  • Priporočljivo je, da se vse številke navedejo kot številčne številke.
  • Drobno besedilo brez prekinitve ločil je dobra praksa.
  • Vsako besedno zvezo znotraj iste krogle je treba ločiti s podpičjem.
  • Označevanje največ petih ugodnosti ali lastnosti izdelka je MORA.
  • Prednostno je treba določiti samo navedbe posameznih predmetov.
  • Nejasni podatki, pa tudi informacije o promocijskih, cenah ali pošiljkah v nobenem primeru niso priporočljivi za seznam točkovnih točk Source .
December 13, 2017