Back to Question Center
0

Kako varno gradi nove povratne povezave z ustvarjanjem vsebin in promocijo?

1 answers:

Verjamem, da najboljši način ustvarjanja novih povratnih povezav, ki so popolnoma pomembne za vašo spletno stran ali blog, ustvarja edinstveno vsebino, ki bralcem prinaša dejansko vrednost. Torej, če imate visoko kakovostno vsebino in jo promovirate na pravi način, lahko naravno povečate svojo priljubljenost med spletno skupnostjo, ustvarjate več delnic, vodite, sledite, naročnine in seveda gradite nove povratne povezave. In ustvarjanje vsebin se vedno izplačuje - bolj dragocena vsebina, ki jo imaš, boljša je njegova možnost, da jo cenijo uporabniki, in se sploh povezati.

Ampak kako varen gradi nove povratne povezave na vašo spletno stran ali blog s trdno vsebino na nekaterih priljubljenih in zahtevnih temah? Ključni vzrok za to težavo je, da večji iskalniki, kot je Google, želijo vsako backlink, povezano z vsebino, ki jo je treba urediti. To pomeni, da je treba takšne povratne povezave upravno nadzirati s strani povezovalnega izvora tretje strani. Preprosto povedano, vse povezave gradijo samodejno (tj. Brez pravega uredniškega nadzora) so slabe (drugače, slabše kakovosti) z vidika Googlovega iskalnika. Seveda je ta "definicija" preveč posplošena, vendar ima smisel. Torej, sprijaznimo se s tem - sprejetje za precej agresivno avtomatizirano povezavo ali shemo, ki se osredotoča na količino, da dobite čim več povratnih informacij, zagotovo ne bodo naredile stvari, ki nimajo nič opraviti z vašo varnostjo pred Googlovimi rangiranimi kaznimi.

Torej, ko gre za splošno sprejet in popolnoma varen način izgradnje novih povratnih povezav z vsebino pod uredniškim nadzorom, tukaj je glavna taktika ustvarjanja in promocije vsebine, ki se uporablja za vašo spletno stran ali blog. Preskočiti bom očitno uredniško izbiro (kot so intervjuji, infografije, vabila za povezavo itd.), Da vam pokažem nekaj drugih načinov gradnje novih povratnih informacij z vsebino. Potrebujejo malo pojasnila, kaj točno naredi, da so videti v varni Googleovi očeh. Torej, hitro jih preidimo.

  • Blogging Guest - najprej povezava spletnega mesta ali spletnega dnevnika ima svojo izbiro, da lahko sprejmete ali ne upoštevate svoj prispevek . In seveda, mora biti ročno uredniški nadzor za vse nove povratne povezave v nedavno objavljenih člankih ali blogih.
  • Imenski imenik - predložitev imenikov, ki pregledujejo vse predložitve, bi bili varni, če bodo imeli urejevalni nadzor (drugače, če zavrnejo vsa spletna mesta in bloke slabe kakovosti).
  • Sporočila za javnost in medijske vire - ravnanje z njimi je v redu, če izdajajo ponavljajoče se izdaje le za resnično vredne zgodbe in nič drugega. Samo zapomni si, te vrste novic spletne strani so namenjene za distribucijo, ne za začetno povezavo sama.
  • Komentarji blogov - glede na to, da uredniška izbira običajno pripada neposredno blogerju, bi bilo samo izbrano število top-zaupanja vrednih blogov dovolj varno za gradnjo novih povratnih povezav z nekaj resnično vpogledljivimi in visokokakovostnimi pripombe.
  • Sorodni forumi, skupna niša in mesta za vprašanja - bi bili nedvomno varni kraji za povezavo z ustvarjanjem in promocijo vsebine. Samo zato, ker bodo moderatorji v kratkem času izbrisali vsa neželena sporočila ali jih lokalna skupnost skoraj nikoli ne bi preusmerila Source .
December 8, 2017